Sectoroverleg biomedische wetenschappen

Wanneer

januari 31, 2024    
15:00 - 17:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Hof Van Liere
Prinsstraat 13, Antwerpen, 2000
Kaart niet beschikbaar

Het is met groot genoegen dat wij vertegenwoordigers van Antwerpse laboratoria uitnodigen voor een overleg tussen de hogeronderwijsopleidingen biomedische wetenschappen, medische laboratoriumtechnologie en het werkveld in Antwerpen. Het doel van dit event is om meer inzicht te verkrijgen in hoe de universiteit en de hogescholen studenten nog beter kunnen voorbereiden op de uitdagingen van de toekomstige arbeidsmarkt.

Op 31 januari 2024 willen graag even stilstaan bij de buitengewone inspanningen die u allen heeft geleverd om onze studenten te voorzien van waardevolle stageplekken. We gaan graag het gesprek aan over hoe we deze stages nog rijker kunnen maken. Tijdens het evenement krijgt u de gelegenheid om deel te nemen aan een open en constructieve dialoog met andere professionals uit uw sector en met vertegenwoordigers van het Antwerpse hoger onderwijs.

Dit overleg kadert binnen het Genius Antwerp project, een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (AUHA). Genius Antwerp heeft als doel de dialoog en uitwisseling tussen hoger onderwijs en werkveld te stimuleren. We geloven dat uw ervaring en expertise van onschatbare waarde zijn bij het begrijpen van de behoeften van werkgevers en het identificeren van vaardigheden en competenties die van cruciaal belang zijn voor onze afstuderende studenten.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.